Ауторство

Већина текстова на блогу су ауторски и објављени, задржавам сва АУТОРСКА ПРАВА над њима, МОРАЛНА И ИМОВИНСКА!

петак, 1. април 2016.

Saradnički protivnik


Mislim, mislim... i ne mogu da sebi objasnim! U redu, drago mi je da je g'sn Šešelj oslobodjen krivice pred tim Tribunalom! Drago mi je zbog toga, jer su Oni tamo videli da medj' srpstvom (a i na Balkanu, uopšte) ima učenih, pametnih i inteligentnih ljudi.
Ali...

Kada je On trebao da putuje Tamo, ja sam više za sebe kazao da "Niti Oni znaju ko im dolazi, niti On zna kuda ide!" I tako... ćerali su se! Oni ga napadaše i teretiše za mnoga zlodela, a on ih "natera" da "Pojedu sva govna koja su izasrali" i još im reče da svi, sa Karlom del Ponte na čelu, mogu da mu se napuše k...a! I još mnogo toga im reče! I dalje su se ćerali!
E, Oni ga sada oslobodiše SVIH optužbi!?
U redu: nema genocida, nema prekšaja običaja rata, nema zločina protiv čovečnosti... a ovo što ih je počastio gastronomskim i oralnim zadovoljštinama...!? Pa valjda su ga mogli zbog toga osuditi... ili nisu? Moguće da su takve reči protumačili kao čast! Možda su mu oprostili... mada, nikada do sada nisam čuo da je sud nekome nešto OPROSTIO. A možda su ga pomilovali... Neko će kazati: "Hej, pa "odležao" je on zbog psovki i vredjanja sudija i osoblja u Den Haag-u"! Uglavnom, on je sada slobodan čovek, bez moralnih ili materijalnih odgovornosti.

Ali...

Kako ga baš sada oslobodiše pred zahuktalom političkom kampanjom, baš u trenutku kada je nekim "jakim" likovima rejting počeo strmoglavo da pada.
Ja imam svoje mišljenje i hoću ga zadržati za sebe! Na ceo dogadjaj posmatram sa više aspekata i svi se oni slivaju u jedan zaključak!

Presipavajem iz šupljeg u prazno dobijamo prazninu ispunjenu šupljinom!

A Ti, dobro razmisli kome ćeš dati svoj glas, možda se u protivniku krije saradnik i obrnuto!

Нема коментара:

Постави коментар